Terugblik: lancering familytravelbloggers.nl!

Terugblik: lancering familytravelbloggers.nl!

De lancering van familytravelbloggers.nl ligt alweer een week achter ons. Wat was 1 september 2015 een geweldige dag! We werden met #familytravelbloggersNL trending topic op Twitter, kregen hele leuke reacties, kwamen in de pers én de eerste aanvragen voor samenwerkingen kwamen binnen. Ja, daar zijn we best trots op!

#familytravelbloggersNL trending topic op Twitter

Bereik van een blog lijkt soms het enige wat telt. Niche bloggers krijgen dan te snel het stempel: te klein. Jammer, want het hoort toch te gaan om de kwaliteit van het bereik? Familytravelbloggers.nl is van mening dat je beter een klein maar gericht bereik kan hebben, dan een groot en algemeen bereik. Tijdens de lancering van familytravelbloggers.nl hebben we laten zien dat meerdere ‘kleine’ blogs met elkaar een groot bereik kunnen hebben. Want welke blogger kan zeggen ooit trending topic op Twitter te zijn geweest? Wij wel!

 

#familytravelbloggersNL trending topic op Twitter in Nederland.
#familytravelbloggersNL trending topic op Twitter in Nederland.

Was dit eenmalig? Nee, we blijven elkaar helpen. Heel gericht, want samen bereiken we meer dan 60.000 leuke reislustige gezinnen via onze social media kanalen.

Toffe reacties

Vooral via Twitter stroomden de tofste reacties binnen. Maar ook via andere kanalen kregen we complimenten voor ons initiatief. Een kleine impressie is hieronder te zien.

Een kleine selectie van de leuke reacties op Twitter!
Een kleine selectie van de leuke reacties op Twitter!

Familytravelbloggers.nl in de pers

Ons initiatief heeft ook de pers bereikt. In TravelNext stond een interview met Saskia (samen met Tikva de initiatiefneemster van familytravelbloggers.nl) en ons persbericht is overgenomen door diverse media. Hebben we een publicatie gemist? Laat het ons weten, dan voegen we die toe.

Overzicht Familytravelbloggers.nl in de media:

Eerste samenwerkingen met familytravelbloggers.nl

Familytravelbloggers.nl is er voor marketeers die in een keer een overzicht willen van de family travel bloggers in Nederland. Daarom hebben we zo’n mooi overzicht gemaakt waarin al onze bloggers terug zijn te vinden en zijn we zo open over onze niches en bezoekersaantallen.

Hoe gaaf is het dan om te zien dat het werkt? De eerste drie aanvragen/uitnodigingen voor samenwerkingen hebben we al mogen ontvangen. Nee, we verklappen niet van wie die verzoeken zijn gekomen, dat zien jullie vanzelf voorbij komen.

Stay tuned!

De komende weken blijft het hier niet stil. We gaan vertellen wat onze reisplannen zijn. We gaan onze bloggers een voor een uitgebreider aan jullie voorstellen en we laten marketeers van kindvriendelijke bestemmingen aan het woord waarmee wij (individueel) de leukste samenwerkingen hebben gehad.


Reageren is niet mogelijk.