Bedrijven

Bedrijven

Ben jij de marketing-verantwoordelijke voor een gezinsvriendelijke vakantiebestemming of reisaanbieder? Wil je een reisproduct onder de aandacht brengen? Ben je zoekende naar nieuwe manieren om actieve gezinnen te bereiken? Wil je met bloggers werken en zie je door de bomen het bos niet meer? Dan ben je bij familytravelbloggers.nl aan het goede adres.

Welke bestemming bij welke blogger?

Voor familytravelbloggers.nl is het belangrijk dat er tijdens een samenwerking goed gekeken wordt naar passendheid van de bestemming of het product bij de blogger. Het ene gezin gaat nooit kamperen en het andere doet niet anders. De een reist de hele wereld over en de andere blogt alleen over een bepaalde regio. Het is een win-win situatie als bestemming en blogger echt bij elkaar passen. Daarmee kan de blogger vanuit oprecht enthousiasme ervaringen delen met een lezerspubliek dat juist voor die verhalen dat ene blog leest en vervolgens de vakantiekeuze laat beïnvloeden.

Op onze bloggers-pagina is meer te lezen over de aangesloten bloggers en hun niches. Kijk daarbij niet alleen naar unieke bezoekers, maar vooral naar het profiel van de blogger.

Samenwerken met familytravelbloggers.nl

Er zijn twee manieren om met familytravelbloggers.nl samen te werken:

  1. Idee voor een campagne? Stuur een mail naar info@familytravelbloggers.nl en vertel wat je wensen zijn. Wij inventariseren wat de mogelijkheden zijn van onze bloggers. Je krijgt binnen 48 uur bericht.
  2. Weet je direct welke blogger je wil? Benader die blogger en maak op individueel niveau afspraken.

Een samenwerking of campagne kan uit verschillende producten bestaan, denk daarbij aan blogs, advertorials, banners en inzet social media.